Suzuki Wagon R 2007: Probleem met tellerbak

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z10XEP, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 44

Goedemiddag mede-forumleden.
Hopelijk kunnen jullie mij op weg helpen bij het oplossen van het volgende probleem.
Plotseling werken de tellers van een Suzuki Wagon R+ uit bouwjaar 2007 niet meer.
Ik heb de zekeringen nagelopen maar kan geen defecten vinden. Ook heb ik de stekker van de tellerklok al nagekeken, hier is niets bijzonders te zien.
Omschrijving van de klacht:
De verlichting in het tellerwerk werkt gewoon.
De temperatuurmeter, brandstofmeter, snelheidsmeter én het LCD display geven niets meer aan. De indicatorlampjes werken wél gewoon, zoals bij groot licht, knipperen etc.
Vreemd is dat de naalden van de benzinemeter op de helft blijft staan, en de kilometerteller 15 km/h blijft aangeven, zelf nu de teller naast de auto ligt.
Kunnen we hieruit concluderen dat de tellerunit vervangen dient te worden, of is er mogelijk een andere oorzaak aan te wijzen?

Alvast bedankt voor jullie adviezen!

Bjorn_A4

Geplaatst door Bjorn_A4 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.