Suzuki Ignis: reinigen gasklephuis

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 13kw

Goedemiddag kunt mij vertellen hoe ik het gasklephuis het makkelijkst reinig en waar mee ?

kareltje47

Geplaatst door kareltje47 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Ignis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ries 69 (0), 9 jaar geleden

hoi Ricardo.
het beste is om het gasklephuis er af te halen dan kun je overal goed bij tevens komt er geen vuil en reinegings middel in de inlaatspruitstuk wat eventueel schade kan geven aan de catalisator.
je kunt het ook zo doen met het gasklephuis op de auto maar dan zou ik als je het schoon hebt iets op het gaspedaal leggen zodat deze helemaal open is en dan de auto zo een uur of 2 laten staan zodat de reinegings vloeistof kan verdampen.
wat voor middel kun je gebruiken er is een middel in de handel voor gasklep reineging maar je kunt ook remmen reiniger gebruiken en dan met een borsteltje of klein kwastje de boel schoonmaken.
hoop dat je hier wat mee kunt.

mvg ries

kareltje47 (0), 9 jaar geleden

Dank u voor u tips alles is weer helemaal schoon alleen ik heb gasklep reiniger gebruikt was ook niet te duur maar nogmaals bedankt groetjes Ricardo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Ignis of stel zelf een nieuwe vraag.