Suzuki SJ 410 1982: remmen op motor 2e versnelling lukt niet

Bouwjaar: 1982

hallo ik heb sinds kort een suzuki sj410 uit 1982. een met 4 versnellingen. hij schakelt prima (er zou een nieuwe bak in zitten) maar als ik gas los laat in zn 2 en de motor maakt redelijk tot veel toeren dan krijg ik het idee dat ie net iets uit de versnelling schiet en maakt ie een tandenpoetsend geluid. niet echt lekker dus. heeft iemand een idee wat ik eraan kan doen?

jwz

Geplaatst door jwz (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki SJ 410? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

KAN ZIJN DAT HIJ UIT DE VERSNELLING SCHIET DAN MOET HIJ EVEN NAGEKEKEN WORDEN EN AFGESTELD,GEBEURT DIT OOK ALS JE HEM IN DE TWEEDE VASTHOUD?

jwz (0), 18 jaar geleden

ja wel een beetje, dan gaat de pook schudden. het lukt dan niet goed om m in de versnelling te houden. maar ik kijk m liever zelf na.. heeft iemand tips over wat ik moet controleren?

bert1155 (0), 18 jaar geleden

als je je aanmeld bij het forum van http://groups.yahoo.com/group/suzuki4wd/
en je vraag daar nog eens stelt of daarin het archief kijkt, heb je heel veel kans op een goed antwoordt. Daar zit veel ervaring op het gebied van het zelf sleutelen. Heb er zelf al regelmatigeen vraag gesteld en ben er iedere keer goed geholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki SJ 410 of stel zelf een nieuwe vraag.