Suzuki Wagon R+ 2001: schakelprobleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G13BB, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 56

De wagen had het probleem als ik hem heel langzaam in zijn 3 zette dan je dan tandwielen voelde en hoorde schrapen. Vervolgens een versnellingsbak revisie laten doen, hierbij werd geconstateerd dat alle lagers aan vervanging toe waren. Ook zijn de synchromesh ringen vervangen en de as lagers. Ook kreeg ik het advies om de schakelkabel te vervangen, ook de koppeling heb ik vervangen want die was ook flink afgetuigd. . Maar toch doet die dat tandwielen schrapen in de 3 nog steeds het is wel iets minder maar nog steeds doet die het. Moet wel zeggen dat ik hem wel een soort van moet opzoeken. Het lijkt net als wanneer die half in zijn 3 staat dat die nog een soort van speling heeft en doe ik hem de ene kant op en naar voren dan hoor je dat schrapen en doe ik hem de andere kant op weer niet. Heb inmiddels ook contact gehad met het bedrijf wat de revisie heeft uitgevoerd, alleen daar nog geen reactie van gehad. Hebben jullie eventueel ideeën wat het nog meer zou kunnen zijn?

j.link

Geplaatst door j.link , lid sinds 8 jaar geleden

1 Reactie

Beunhaas PRO, 8 maanden geleden

Ik zou eerst maar eens proberen vast te stellen of de koppeling wel goed vrijkomt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!