Suzuki Alto 2014: Scheurtjes koplamp binnenzijde

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Goedendag allemaal,

Wij hebben een Suzuki Alto uit 2014.
Vanmiddag heb ik hem even helemaal schoongemaakt, maar schrok bij het zien van de kappen van de voorlampen. Aan beide zijden heeft hij allemaal kleine scheurtjes aan de binnenzijde van de kap. Zo lijkt het in ieder geval. Aan de buitenzijde voel je niks. Zie de foto.

Heeft iemand dit ook gehad? Ik kan er namelijk niks over vinden op internet. Ik vind het zonde zoals het er nu uitziet. Alvast bedankt!!

bert22

Geplaatst door bert22 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (305) PRO, 3 jaar geleden

Ik denk niet dat je er wat mee opschiet als er iemand is die dit ook heeft gehad...
Dat worden gewoon twee andere koplampen...nieuw of van de sloop.

bert22 (0), 3 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Ik snap dat ze vervangen moeten worden, maar ben zo verbaasd dat dit kan gebeuren. De auto is net 6 jaar oud. Daarom mijn vraag of dit een bekend probleem is, of dat wij wat fout doen

kaleido 1 (1595) PRO, 3 jaar geleden

Je doet niets fout , onder invloed van temperatuur verschillen , zon en dergelijke gebeurt dit met kunstof, bijna alle merken hebben er last van , de 1 eerder dan de ander .

bert klein (85) PRO, 3 jaar geleden

Als het lichtbeeld dimlicht geen afwijking vertoont en lichtverstraling geeft op het koplamp afstelapparaat heeft dit geen gevolg voor vervanging.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.