Suzuki Swift 1992: starten

Bouwjaar: 1992

geachte.
als ik mijn auto start geen probleem.zodra het koud begint te worden komen de problemen.moet ik na het wegrijden voor een stoplicht wachten moet ik de motor op toeren houden anders kom ik niet meer vooruit .stotteren en heb het gevoel dat de motor dan maar op 3 poten loopt.als de motor dan warm is start deze niet direct maar na veel aandringen begint ie weer te pruttelen .zolang ik dan maar op toeren blijf niks aan de hand.
wil ik weer wegrijden begint het weer van voor af aan .
alles wat ik denk daar kan het aan liggen heb ik vernieuwd.
de problemen zijn hoofzakelijk bij koud weer .
wie kan mij verder helpen.
alvast bedankt. A Ernst

ernst50

Geplaatst door ernst50 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Dennis2152 (0), 18 jaar geleden

Vervang de bougies kabels en bobine kabel (orgineel) en probleem is verholpen

Greetz

ernst50 (0), 18 jaar geleden

hallo dennis.
ik heb dit al vervangen meer maals maar zonder resultaat.
bedankt voor je antwoord

    Zoals ik het lees denk ik dat je het moet zoeken in de ontsteking.
    Kijk maar of de bougies nog wel vonken en anders maar een inspectie werpen aan je carburateur - Suzuki Swift Rijder (0), 2 jaar geleden
    Graag ook eens bij mijn topic kijken misschien dat jij een idee voor mij hebt thnx alvast - Suzuki Swift Rijder (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.