Suzuki Wagon R 2000: stotteren

Bouwjaar: 2000

Wij hebben een Suzuki Wagon R+. Hij stottert als je in zn 4 rijdt met zo n 55 a 60 km per uur. En als je op de snelweg zo n 120 rijdt dan lijkt het net of hij in aan het in houden is. De auto heeft een grote beurt gehad, er is een klep schoongemaakt. Er is een vloeistof door de motor gegaan om hem schoon te maken en er is 2maal een vloeistof door de benzinetank gegaan. Alles echter zonder resultaat. De garage weet het nu ook niet meer(!!!)U misschien nog wel? Alvast hartelijk dank.

schoenveter

Geplaatst door schoenveter (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

qengelberts (0) PRO, 19 jaar geleden

Wordt de auto voor lange stukken gebruikt of voornamelijk korte stukken? Als er voornamelijke korte stukken word gereden rijd dan eens een heel eind en trek daarbij goed door in de toeren zodat de verbrandingsresten als nog verbrand kan worden. Probeer dit eerst eens mocht het niet werken dan pas verder kijken.

ivo4689 (0) PRO, 19 jaar geleden

een keer kleppen stellen misschien ? en anders het brandstoffilter vervangen.
en als dat niet helpt , tja ... dan is er nog een legio andere mogelijkheden ( electronisch , brandstofdruk , injectoren .. )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.