Suzuki Ignis 2006: Toerental sensor vervangen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: M13A, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 69

Mijn suzuki ignis mh2, 2006, moet toetental sensor vervangen. Maar ik kan de sensor niet vinden. Zou bij vliegwiel moeten zitten.
Wie weet waar deze exact zit??
En is dit de goede sensor? Zie foto's

. .

Geplaatst door

Palla021 (160)

al 6 maanden lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

de foto die je laat zien is niet van de krukassensor van deze auto volgensmij. Ik snap nooit zo goed dat je een component wilt vervangen, maar niet weet waar t zich bevindt. m.i. is er dan geen diagnose gesteld, maar dit terzijde. Volgens mijn gegevens is de krukassensor van deze auto van het zgn hall type en heeft 3 aansluitingen. de sensor op jou foto heeft er 2.

. Volvens de onderdelenlijn.nl is dit een toerental sensor voor motortype mh2, 1.3 bwjr 2006.
Motor is uitgelezen, en geeft aan dat de motor geen toerental constateert. Dus vandaar de toerentalsensor proberen te vervangen. Maar moet hem eerst zien te vinden. Volgens geleerden is het een 2 punts aansluiting..

Palla021 160

3 uur

Ik zie idd dat er 2 soorten zijn, waar ie zich dan exact bevindt weet ik helaas niet. zou denken ergens in de buurt van het vliegwiel idd. Als ik google moet geloven zit ie achter de dynamo.

kijk eens (achter) richting dynamo

oeps zie ik nu pas had harry 4203 al gesuggereerd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Ignis of stel zelf een nieuwe vraag.