Suzuki Swift 1990: verdeelkap ed. vervangen?

Bouwjaar: 1990

Hoi kenners!
Mijn suzuki reed bij vochtig weer in het begin al stotterend, vervolgens startte hij af en toe niet en nu start hij helemaal niet meer. Heb er iemand naar laten kijken en die zegt dat de ontsteking kapot is. Volgens hem moet er een nieuwe verdeelkap in en nog een paar dingen die er mee te maken hebben. Hij wil hem wel maken maar zegt dat alles bijelkaar het 150 euro gaat kosten. Dit zijn voornamelijk de kosten van de spullen op de sloop. Ik vraag mij af of dit kan kloppen en wat ik allemaal nodig moet hebben als ik hem zelf wil maken. Dan kan ik namelijk zelf op de sloop die spullen halen.
Alvast bedankt!

Groet arjan

dupl-u-15545-5dd14864a1aff+arra

Geplaatst door dupl-u-15545-5dd14864a1aff+arra (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik zou deze onderdelen niet van de sloop halen als ik jou was... deze onderdelen staan namelijk ook al tijden stil en zo duur is een nieuwe verdelerkap niet.

Ik zou de bougies, verdelerkap, en nieuwe bougieskabels plaatsen. Anders je bobine nakijken/vervangen.

ivo4689 (0) PRO, 19 jaar geleden

ik zou inderdaad beginnen met alleen nieuwe bougiekabels ! zorgen vaak voor problemen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.