Suzuki Vitara 2020: Versnellingsbak

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K14D, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 95

Sinds november 2020 in bezit van een nieuwe Suzuki Vitara stijl 1400 cc. Van de 1e km al problemen met het schakelen van de 6 bak. Geregeld kan ik de 1e versnelling niet inleggen bij stil stand, ik moet dan een paar keer ontkoppelen en dan gaat hij in de 1e versnelling. Van 2 naar de 3e versnelleng en van 3 naar de 2e versnelling gaat niet soepel. Van de 5e versnelling naar de 6e versnelling gaat alleen maar door de pook onder 45 graden naar rechts te duwen. De garage heeft de kabels gesmeerd en de versnellingsbak opnieuw afgesteld, maar het euvel blijft. Wie heeft hier een oplossing voor of is dit een eigenschap van deze Vitara? Tot nu toe 12300 km met deze Vitara gereden.

dremm005

Geplaatst door dremm005 , lid sinds 4 jaar geleden

1 Reactie

harry4203 PRO, 2 weken geleden

eerst maar eens eisen dat je in een gelijke auto een ritje mag maken denk ik, dan weet je iig of het een producteigenschap is. wat ik me overigens bijna niet voor kan stellen, maar goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.