Suzuki Vitara 2020: Versnellingsbak

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K14D, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 95

Reactie op antwoord: Harry4203pro:
Ik heb voor dat ik de Suzuki Vitara kocht met de demo-wagen uitvoerig gereden, deze demo had geen problemen met de versnellingsbak.
Bij 3200 km weer met een andere demo gereden en ook deze Suzuki Vitara had geen problemen met de versnellingsbak.
Reactie garage: bij 8000 km is het euvel verholpen.
Dus niet.
Bij 8000km heb ik het probleem aan gekaart bij Autoweek en in de reactie van Autoweek 36 staat mijn verhaal maar ook de uitkomst van hun was n.l. de auto moet vanaf de 1e kilometer goed schakelen.
Onlangs 2 keer terug geweest bij de dealer is het euvel niet verholpen.
Wordt vervolgt.

dremm005

Geplaatst door dremm005 , lid sinds 4 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Anders de techno service van Suzuki inschakelen .
Of een andere optie de auto aanbieden voor een technische keuring bij de Dekra .

    De importeur wordt ingeschakeld en deze gaat contact opnemen met de fabrikant in Hongarije. - dremm005, 4 maanden geleden

Highway PRO, 4 maanden geleden

Wat doet de bak dan? In het verleden hadden we ook problemen met de bakken van de swift daar kwam toen andere olie voor en het was opgelost.

    Bij mijn Vitara heeft de dealer er Toyota olie in gedaan. Ondanks dat blijft het probleem bestaan. - dremm005, 4 maanden geleden

Highway PRO, 4 maanden geleden

Ik heb je probleem gelezen. Het is wijs om een topic aan te houden dit is een warboel en er reageert straks ook niemand meer. Ik denk dat er is gerommeld aan de afstelling van de kabels of je bak is niet goed. Als het nog garantie is dan aanbieden of andere instantie inschakelen desnoods een andere dealer raadplegen.

    De afstelling van de kabels en het afstellen van de versnellingsbak is reeds gebeurd. Ook is de olie vervangen die men gebruikt bij Toyota door de Suzuki dealer, maar er is geen verschil in schakelen. Een andere dealer van Suzuki was ook ingeschakeld, deze constateerde het zelfde euvel. Ik ga a.s. maandag in conclaaf met de dealer voor een andere versnellingsbak. - dremm005, 4 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.