Suzuki Vitara: Versnellingsbak

Bouwjaar: 1995

Ik heb onlangs een Suzuki Vitara 16v gekocht, maar hij schakelt heeel vreemd. Je moet de pook echt zover bewegen dat het kunstof van de middenconsole meebeweegt.Kost niet extreem veel kracht om hem daadwerkelijk in een versnelling te zetten. Is dit een afstel-probleem of is de bak om zeep?

Vibroboy

Geplaatst door Vibroboy (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nic8069 (0) PRO, 19 jaar geleden

Denk niet dat de bak om zeep is. Check eens of er geen speling is in de verbinding tussen de pook en de bak. Voelt de pook niet aan alsof je in de soep aan het roeren bent?

Vibroboy (0), 19 jaar geleden

Nee, het lijkt wel of de versnellingen mijlen ver uit elkaar liggen. En je word ook niet,zoals ik een beetje gewend ben, naar de volgende versnelling toe geleid. Heb het rubber al van de pook gehad en alle 2 de rubbers er onder ook, de pook gaat direct de bak in dus er valt ook niet veel te zien of te stellen.
Ook klikt de pook een soort de versnelling in.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.