Toyota Camry Wagon 1994: 2.2

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5S, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 100

Als de motor een beetje warm is gereden wil hij niet meer stationair lopen. Toeren lopen eerst op en dan weer op afslaan van de motor. Dan moet je op het gaspedaal blijven pompen om de motor aan te houden en ruik je een benzine lucht. Wie weet de oplossing?

Miele12

Geplaatst door Miele12 , lid sinds 10 maanden geleden

2 Reacties

Siem Bijman PRO, 10 maanden geleden

Waarschijnlijk een probleem met je temperatuursensor. Je kunt met uitlezen daar geen foutcode op krijgen maar je kan wel in de data de actuele temperatuur zien. Als die de waarde niet goed doorgeeft, in jouw geval te koud, dan spuit de computer teveel brandstof in.

Andere mogelijkheid is een vacuumlek in het inlaatcircuit.

Miele12, 9 maanden geleden

Onder het gasklephuis zit een grijze unit vastgeschroefd. WD40 eroverheen gespoten, gestart en hij loopt weer prima.

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Camry of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.