Toyota 4 Runner: 4 wielaandrijving

Bouwjaar: 1991

Hallo,

Vanaf dat mijn auto terug is van de APK keuring, werkt mijn 4 wiel aandrijving niet meer. Wel de Hoog en Laag die doet het nog.
Kan het zijn dat deze op de rembank stuk is gegaan of is dit toeval geweest?
Vraag twee: wat kan ik doen of waar moet ik naar kijken?

Theo11349

Geplaatst door Theo11349 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota 4Runner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JC4runner (0), 19 jaar geleden

Hallo Theo,al iets gevonden?ben benieuwd,ik rijd momentel zelf met een 4runner maar vroeger heeft dit probleem zich voorgedaan bij mijn Jeeep Wrangler.Daar was het vorkje stukgegaan die de 2 as-helften met elkaar verbindt.groeten Jeannot

Theo11349 (0), 19 jaar geleden

Hallo Jeannot,

Jouw tip was goud waard. Ik had zaterdag de toyota op de brug gezet om te kijken hoe het een en ander in elkaar zat. Ik zag het vacuumpompje zitten en ben de slangetjes gevolgd tot aan het motorblok. Daar zat de aansluiting van het slangetje los.
Waarschijnlijk bij de keuring ("per ongeluk") losgetrokken.
Je hebt me prima geholpen.
Bedankt en groeten
Theo

JC4runner (0), 19 jaar geleden

Hoi Theo,'k ben blij dat ik kon helpen.Mocht er ooit nog en probleempje zich voordoen of je hebt vragen,laat zeker nooit om een mailtje te sturen.Ik weet ook niet alles maar zal altijd proberen om een oplossing te vinden.
Mvg Jeannot

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota 4Runner of stel zelf een nieuwe vraag.