Toyota Auris: Achter Stadslichten van Toyota Auris

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hey,
Wie kan mij helpen graag.Mijn broer heeft de auto laten spuiten en de achter Stadslichten en de kentekenplaatverlichting doen het niet meer. Knipper lichten deden het ook niet , maar ik heb daarna de 10 amp zekering vernieuwd en hij deed het weer. Ik heb alles nagelopen ook alle massa kabels . Ik vermoed dat dit met een relay te maken heeft alleen weet ik niet welke.De Lampen zijn goed , ik krijg geen stroom op de stekker van de achterstadslichten. Remlichten, achteruitlicht en knipperlichten werken wel. Wie kan mij helpen a.u.b.

Alvast bedank.
Serwan.

serwan

Geplaatst door serwan (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Auris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

robbie f (0) PRO, 13 jaar geleden

hey hallo

ga eens op zoek naar de zekering met de naam TAIL. deze zal ook defect zijn. weet zo niet in welke zekeringkast die zit maar verwacht bij de bestuurderskant.

mvg robbie f

serwan (0), 13 jaar geleden

Ok Robbie ik zal mijn boer bellen om het te controleren, en ik laat je weten als het gelukt is.
Nog bedank voor je tip.

mvg. serwan

serwan (0), 13 jaar geleden

Robbie het is gelukt alles werkt weer het was toch de zekering met de naam Tail . Nog bedank voor je tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Auris of stel zelf een nieuwe vraag.