Toyota YARIS HYBRID: Achterklep

Bouwjaar: 2019, Transmissie: Automaat, Motorcode: 1NZ, Motorinhoud (cc): 1500

Achterklep sluite slecht, bleek scheef te zitten. Deze is gericht door schadebedrijf van Toyota. Klep sluit nu goed maar bij het raam zit aan de linkerkant een kier waar je pink tussen kan en aan de rechter kant half zo klein. Is niets aan te doen zegt Toyota, daar hebben ze allemaal last van. Zijn er inderdaad die hier last van hebben? Of wordt ik met een kluitje het riet in gestuurd?

Y20

Geplaatst door Y20 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1600) PRO, 4 jaar geleden

Is eigenlijk niet iets voor dit forum , maar ik zou eens langs de nieuwe yarissen lopen die in de showroom staan , dan denk ik dat je een antwoord krijgt op je situatie , mijn mening is , zo scheef worden de meeste auto s niet in elkaar gezet , uitzonderingen daar gelaten , kan al schade gehad hebben die slecht is gerepareerd , het is een nieuwe auto tja.
Zit de slothaak wel goed op de dorpel ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.