Toyota Yaris: Airbag van de zetels uitschakelen door middel van een weerstand

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: T- Sport 1500cc

Wij gaan in deze wagen andere zetels monteren op vraag van de klant, nu als wij de zetels demonteren en de aansluiting van de zetel airbag losmaken brand het lampje. We hebben deze uitgelezen maar kunnen echter de fout niet wissen omdat we de melding krijgen ‘ open ‘ door het afsluiten. Nu zou ik graag weten of hier iemand weet hoe we dit lampje kunnen doven en dat toch de airbag van het stuur en de bij zit blijft werken. Kan me iemand vertellen welke weerstand we moeten gebruiken om tussen de kabel te plaatsen om het systeem te kunnen misleiden.

RSR

Geplaatst door RSR (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

tarabeest (0) PRO, 15 jaar geleden

door er een weerstandje van ongeveer 2,6 ohm ertussen te plaatsen.

RSR (0) PRO, 15 jaar geleden

Het lampje blijft pinken, en er zit nu eentje tussen van 2.7 ohm. We hebben dit eerst op de kabel zelf gemonteerd en dan eens rechtstreeks op de stekken maar het gaat niet uit. Via onze uitlees apparaat krijg ik ook geen enkele fout te zien of kan ik dit op een andere manier wissen of gaat het van zelf weer uit.

mvanoosten (0), 15 jaar geleden

hallo
ik weet niet precies hoe zwaar als de weerstand moet zijn maar ik weet wel dat deze zwaarder moet zijn als 2.6ohm
bel anders is met een toyota dealer die weten vaak wel hoe zwaar deze weerstand moet zijn
mvg martijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.