Toyota Yaris Verso: Airco

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

Airco koelt bij hoge temperatuur ongeveer 5 minuten,stopt daarna spontaan met koelen terwijl hij gewoon ingeschakeld is en het lampje gewoon aan blijft. Als de airco met de schakelaar uit is gezet en na een minuut of vijf weer aangezet word koelt hij weer even enz,enz.(bij het te vroeg aanzetten weigert hij nog steeds dienst).Het systeem is trouwens bijgevuld in de garage.wie herkend de storing en weet de eventuele oplossing.

Jaccob

Geplaatst door Jaccob (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1565) PRO, 10 jaar geleden

Bijvullen gaat niet , je moet het systeem leeg halen , wegen , op lekkage controleren , eventueel repareren , vacumeren , vullen , drukken meten , ventilator op werking controleren , sumiere uitleg .
Als het systeem is overvuld/ondervuld , ventilator slaat niet aan , sensor defect , te koud buiten , werkt hij niet optimaal.
Beginnen met een juiste vullingsgraad , en controle van de werking nav de drukken , bij climatcontrol uitlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.