Toyota Avensis Wagon 2009: Airco

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2ZR-FAE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 108

Mijn airco geeft rechts alleen een heel hete luchtstroom. Links werkt prima. Tevens moet de auto ongeveer een minuut ingeschakeld zijn voor het bedieningsdisplay aangaat. Volgens de garage was het bedieningspaneel defect. Zou €1400 gaan kosten. Gelukkig een goede 2e hands gevonden. Helaas geen resultaat. Weet iemand een oplossing? Alle zichtbare kleppen werken.

Fons Neelen

Geplaatst door Fons Neelen (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 2 jaar geleden

Climate controle met gescheiden zones links en rechts ?

Fons Neelen (0), 2 jaar geleden

Inderdaad een gescheiden systeem. (DUO)

kaleido 1 (1355) PRO, 2 jaar geleden

Dan systeem uit laten lezen op fouten , kleppen kalibreren en controleren op juiste werking , tevens de temperatuursensoren controleren op juiste werking.

Fons Neelen (0), 2 jaar geleden

De auto is 2 maal uitgelezen. Er worden geen storingen weergegeven.

kaleido 1 (1355) PRO, 2 jaar geleden

Is er ook specifiek uitgelezen , of gewoon algemeen , er zal toch ergens iets mis zijn vandaar mijn opmerking kleppen en sensoren apart bekijken.

Fons Neelen (0), 2 jaar geleden

Er is puur op de werking van de airco gekeken. Er is door 2 verschillende bedrijven naar gekeken.

kaleido 1 (1355) PRO, 2 jaar geleden

Dat is het makkelijkst , ze moeten ook naar de diverse sensoren en aansturing van de kleppen kijken .

Fons Neelen (0), 2 jaar geleden

Het probleem is nog niet opgelost. Vermoedelijk is het een klep, volgens weer een ander garagebedrijf, in het kachelgedeelte achter het dashboard. het blijft vreemd dat het ontstaan in na een airco servicebeurt, waarbij het systeem opnieuw gevuld is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.