Toyota Avensis 2006: knipperlichten en alarmlichten doen het niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1ZZ-FE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 95

gisteren in de regen met de aanhanger gereden (7polige stekker) Met achtruitrijden wilde ik alarmlichten aan doen, ze knipperden 2 keer en daarna niks meer, richtingaanwijzers doen het ook niet. Reeds gedaan: zekeringen (2 x gauge) nagekeken, bedrading trekhaakstekker losgehaald... Contactdoos drooggeföhnd en ingespoten met WD40.... Iemand een idee? Relais stuk? kan dat door vocht? En weet iemand waar die zit? Alvast bedankt voor de tips...

pldijkema

Geplaatst door pldijkema , lid sinds 15 jaar geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Canbus ontregeld is mogelijk , haal de minklem van de accu eens even los en kijk wat er gebeurt als je hem 10 minuten later weer vast zet.

pldijkema, 4 maanden geleden

dank voor je reactie. gedaan, helaas geen resultaat...

Beste antwoord, geplaatst door Michiel-0478, 4 maanden geleden

T25 heeft toch geen canbus?

Zou alle zekeringen checken van de draden op de aansluiting. Deze zitten denk ik in het kastje bij je rechtervoet. Je kunt de juiste locatie terugvinden in het instructieboekje.

Heb je trouwens geen multicon west 13 polige aansluiting, hier past de 7 polige stekker in maar heeft dus wel 13 draden.

pldijkema, 4 maanden geleden

opgelost. Was idd toch zekering, van de alarmlichten (10a, hazard, in motorcompartiment)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.