Toyota Paseo: Auto doet raar vooraan

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1500 I

Hallo,
Als ik met de auto in een cirkel rijd ,dus met het stuur voledig gedraaid dan is het juist of dat de auto vooraan op en neer gaat zowel met draaien naar links als rechts en piept hij.
Ik heb op een parking mijn deur open gedaan terwijl ik draaide en ik zie mijn wiel naar buiten komen juist of dat er een slag in zit.
Mijn rubbers lijken in orde ,veer is niet gebroken en de wiel lagers hebben geen spelling alleen hebben de cardanassen beetje speling waar ze in de versnelingbak gaan maar ze hebben mij verteld dat dit spel normaal is.
Is dit probleem gekend ?
MVG
Polle

mozart

Geplaatst door mozart (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Paseo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

homokineet defect???

mozart (0), 16 jaar geleden

IK heb de beschermhoezen er afgeschoven maar alles lijkt inorde te zijn.
Ik ben terug in een cirkel gaan rijden en alles lijkt terug normaal te zijn.
Nu heb ik bang dat er ergens iets uitschiet of loskomt en dat bij een bepaalde beweging alles terug op zijn plaats komt ik heb alles nagekeken op speeling en vind niets.(Ik heb gisteren wel rechts een bonk gehoord als ik naar links draaide)
MVG
Polle

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Paseo of stel zelf een nieuwe vraag.