toyota CAMRY 2007: Auto trilt rechts voor

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2GR-FE, Motorinhoud (cc): 3500, Vermogen (kw): 200

Hallo,
Vreemd tril probleem rechts voor.
Na flink remmen en dan weer optrekken trilt de auto aan de rechter voorkant. Er zitten nieuwe schijven op met nieuwe remblokken. De remklauwen zijn goed gangbaar. De rubbers van de aandrijfassen zijn gecontroleerd, geen lekschade van vet. Er zijn geen geluiden te horen bij het trillen.

Heeft iemand een idee wat dit zijn kan?

Geplaatst door

victordr (130)

al 3 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Gaat het ook weer weg of blijft het ?

kaleido 1 6060
badge vip badge

3 maanden

Alleen nadat hard geremd is. Zodra je dan weer optrekt dan trilt de auto.

victordr 130

3 maanden

Goedkope remschijven gebruikt misschien??

Plakkie 935
vip badge

3 maanden

Het probleem was al voorheen. Daarom heb ik de remmen en remschijven vernieuwd. De nieuwe remschijven zijn geperforeerde, geventileerde schijven van Zimmerman, beslist niet de goedkoopste.

victordr 130

3 maanden

Hoe is de staat van de banden, draagarmen, fuseekogels.
Schuift de zwevende remklauw wel netjes heen en weer??

Plakkie 935
vip badge

3 maanden

De banden worden ook vernieuwd. Zijn nog maar 25%, dit willen we echter uitsluiten. De draagarmen en fuseekogels bleken op de brug in orde. De remklauw haal ik deze week ervan af en controleer ik op 'schuiven'. Tijdens het vernieuwen van de schijven heb ik hierop gecontroleerd en dacht ik dat dit in orde was, maar voor de zekerheid doe ik dit nogmaals.

victordr 130

3 maanden

Als de banden al slecht zijn kan dit zeker de oorzaak zijn van het probleem.

Plakkie 935
vip badge

3 maanden

Remtangen inwendig vervuild of roest,als deze warm wordt gaan ze klemmen en komen deze onvoldoende terug waardoor trilling in de voortrein komt, bij controle lijken de hydraulische zuigers goed gangbaar maar schijn bedriegt,
revisie remtangen of zelf revisie de enigste oplossing

bert klein 255
badge

3 maanden

Hallo Bert, de vorige remschijf werd aan de achterkant maar gedeeltelijk benut. Veel roest op de bovenste helft van de schijf. We dachten dat dit het probleem was vh trillen en dat dit met nieuwe schijven en blokken opgelost was. Dus toch een revisie van de remklauw. Ik bestel alvast de onderdelen.
Bedankt.

victordr 130

3 maanden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota CAMRY of stel zelf een nieuwe vraag.