Toyota Corolla: CPV-aansluiting

Bouwjaar: 1995

Hallo allemaal,
ik ben nieuw hier en ik heb een probleem.
ik heb een CPV-module gekocht met afstandsbediening van het merk GEMINI, type 6139. ik heb de opendraad op de blauw-gele draad achter het kickpaneel aangesloten. de sluitdraad van de moduul heb ik aangesloten op de blauw-zwarte draad achter het kickpaneel.
de auto gaat niet open met de afstandsbediening maar hij sluit wel met de afstandsbediening. ik heb gemeten op de open en sluit draad van de GEMINI-moduul en krijg bij openen massa en bij sluiten ook massa, dus dat is goed. alleen de auto sluit welmaar opent dus niet.
heb ik misschien verkeerde draden van de auto gepakt?
help me aub.
alvast bedankt,
jeroen
Ben nog vergeten te zeggen dat de CPV wel gewoon werkt met de sleutel in de deur.

jeroen5322

Geplaatst door jeroen5322 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

peter8765 (0) PRO, 19 jaar geleden

Je moet gewoon eenn testlampje dat aangesloten is aan de mas op de draadjes duwen van centr.deurv. en dan zul je ze zien open en toe gaan. Daarop moet je dan je open en toe draad op aansluiten!

jeroen5322 (0), 19 jaar geleden

Heb ik gedaan wat je zegt maar dan werkt ie niet (soms wel en soms niet)
Als ie het niet doet doet de LOCK en UNLOCKknop op de deur het ook niet
Zit er een microschakelaar in de deur.
Want met de sleutel doet ie het altijd.
Ik snap er geen reet van
Help!

jeroen5322 (0), 19 jaar geleden

KAN ECHT NIEMAND ME HELPEN?

peter8765 (0) PRO, 19 jaar geleden

HET IS VERDOMD MOEILIJK VANHIERUIT JEROEN

peter8765 (0) PRO, 19 jaar geleden

Die pompjes worden mas gestuurt,als ze niet werken is er ergens een slecht kontakt!

a40 (0), 19 jaar geleden

maar als je de deur open hebt kun je vergrendeling ook niet gebruiken,hiervoor moet de deur gesloten zijn.Je hebt dus ook gemeten of je op die draad massa krijgt als je hem opent(even de draden los maken kan beinvloeden)Ik denk dat je de verkeerde draad hebt. sucses

jeroen5322 (0), 19 jaar geleden

voor alle duidelijkheid: de cpv kun je wel op slot doen met geopende deur, wanneer de deur niet met de ab open gaat doet de lock en unlock knop op de deur het ook niet, alleen openen, sluiten gaat dus wel, ook op de deur. Wordt de cpv eenmaal met de sleutel in het deurslot bedient, dan gaat het weer heel even goed. na ongeveer 10 minuten op slot gestaan te hebben wil de auto met de ab niet meer open maar wel weer met de sleutel, sluiten is geen probleem.als de deur met de ab niet opengaat, open ik de deur van binnen uit door het geopende raam. ik ga nu met een spanning zoeker die aan massa ligt het opendraadje aansturen, maar gaat niet open, waneer ik met de sleutel in het deurslot de cpv bedien gaat de deur wel open. waneer ik nu met de spanningzoeker het opendraadje aantik werkt de cpv open wel weer. rara, ik snap er niks van.

jeroen5322 (0), 19 jaar geleden

Ik ben eruit!!!!!!
Ik had de verkeerde sluitpulsdraad van de auto.Hij ging hiermee wel op slot maar ging nooit meer open,heb nu de blauwwitte draad gepakt.Het timertransistor wordt nu omzeilt.
ALLEN ZEER BEDANKT.

peter8765 (0) PRO, 19 jaar geleden

De aanhouder wint!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.