Toyota Corolla: inhouden corolla 1.6 GTSI

Bouwjaar: 1992

Mijn auto houdt ik bij het optrekken, bougie's en benzinefilter zijn inmiddels vernieuwd maar geeft geen beter resultaat.
Heeft iemand een idee waar ik het verder moet zoeken?

rene9510

Geplaatst door rene9510 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

robbie10011 (0) PRO, 19 jaar geleden

hey hallo, als ik het goed begrijp heb je een 1.6( 4 AFE) motor blok.is het probleem in 1 keer komen opdagen of geleidelijk aan?.ik zit zelf aan een vervuild gasklephuis te denken. ik zou die eerst meer eens goed schoonmaken met eventueel een remmenreiniger of een caberateurcleaner. ik heb het probleem wel vaker meegemaakt. je kunt het gasklephuis het makkelijkste schoonmaken als je hem er af hebt gehaald.

mvg robbie f

rene9510 (0), 19 jaar geleden

Bedankt Rob voor je reactie, het betreft de auto van mijn zoon maar volgens mij was het eerst af en toe, maar nu doet hij het konstant. Zodra hij hier weer in de buurt is ga ik eens proberen de boel te reinigen.

robbie10011 (0) PRO, 19 jaar geleden

laat het me even weten of het gelukt is

mvg robbie f

rene9510 (0), 18 jaar geleden

Het heeft even geduurd maar ik heb vanmiddag eens naar de auto gekeken Eerst het "sjonnie" luchtfilter vervangen voor het origineel, gevolg klachten bijna over. Toch maar even in het gasklephuis gevoeld en daar zat een zwart laagje olie achtig iets in dus ik ba binnenkort aan de gang met reiniger en verwacht dat het dan goed komt.

grtz rene

robbie10011 (0) PRO, 18 jaar geleden

als je het gasklephuis hebt gereinigd en je gaat dan rijden met het orginele luchtfilter en het is weg dan kun je eventueel het "sjonnie" filter weer monteren. je moet alle kanalen in het gasklephuis door door spuiten met de caberateurcleaner. zo'n power filter moet wel goed schoon zijn anders kan het nadelig werken.

mvg robbie f

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.