Toyota Rav4: Distributieriem RAV4

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 VVT-I

Hallo ik heb onlangs een Toyota RAV4 gekocht met 110.000 km op de teller zou iemand mij kunnen vertellen wanneer de distributieriem vervangen moet worden en wat de kosten hiervoor zijn?

Alvast bedankt
Hans


[url=http://imageshack.us][img]http://img149.imageshack.us/img149/7289/...[/img][/url]

Hans Poot

Geplaatst door Hans Poot (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

zit er wel een distributieriem om?

naar mijn weten niet nl

gr.marco

Jan20ma (0) PRO, 16 jaar geleden

Heel simpel! Als dit een ware foto van uw RAV4 is dan heeft hij een VVTI benzinemotor. Geen uitstulping op de motorkap(enkel nodig voor de koeling van de intercooler bij een D4D dieselmotor). Een benzinemotor heeft een ketting die in principe onderhoudsvrij is.

Hans Poot (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor de info, was inmiddels ook bij de garage geweest om de auto uit te laten lezen (voor een storingslampje) deze heeft het ook voor mij bevestigt dat er een ketting om zit.[quote=Jan20ma]Heel simpel! Als dit een ware foto van uw RAV4 is dan heeft hij een VVTI benzinemotor. Geen uitstulping op de motorkap(enkel nodig voor de koeling van de intercooler bij een D4D dieselmotor). Een benzinemotor heeft een ketting die in principe onderhoudsvrij is.[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.