Toyota Yaris 2012: + draad trekken van Accu naar trekhaak

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1NR-FE, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 73

betreft Toyota Yaris Bouw jaar 2012

Ik wil een + draad van af de accu naar de trekhaak trekken maar kan nog geen bruikbare doorvoer vinden in het paravan .
heeft iemand een Tip ?
Volgens instructie moet ik via het binenscherm (stuurkant in de motorruimte ) naar onderen via de dorpel .
Graag uw reactie
Met vr gr Coen

dupl-u-1255-5dd148c6b0138+tur

Geplaatst door dupl-u-1255-5dd148c6b0138+tur , lid sinds 17 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Heb je geen plus over in je voeding van de zekeringkast onder je dashbord , pak je hem daar weg met een zwevende zekering er tussen.

Beunhaas PRO, 1 maand geleden

Als het gaat om verbruikers in een aanhanger (vouwwagen/caravan) , dan zou ik liever een dikke draad (2,5 mm2) direct vanaf de accu nemen in plaats van een willekeurig dun plusje vanuit het interieur.
Gaatje boren in het schutbord op een makkelijke plek en rubber doorvoer erin....

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Valt wel mee , in mijn auto tiguan 2014 , heb ik een trekhaak gezet in de originele kabelboom van de trekhaak loopt een 2.5mm2 draad die aangesloten wordt op de plus voeding van de zekeringkast , dit is de dikke kabel die van de accu af komt , niets te boren en te prutsen.

Beunhaas PRO, 1 maand geleden

Ja , ik snap het wel, kan ook vaak wel goedgaan, maar je weet niet wat er zit tussen plus accu en zekeringskast, met 12V heb je snel veel verlies.

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Dikke rechtstreekse draad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.