Toyota Land Cruiser: Duwt water weg,

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1kz-te

Auto duwt water uit stop van radiator naar vergaarbak en verliest zo. Wanneer ik systeem on der druk zet 2 bar loop het alleen maar op. Nu ga ik ervan uit dat er waarschijnlijk een barst in de kulas is zoals bij de avensis modellen.

Ik wil toch graag weten of er andere dingen kunnen zijn die deze probleem geven.
Waterpomp is ook al vervangen ivm lek,

Vex

Geplaatst door Vex (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

robbie f (0) PRO, 16 jaar geleden

hey hallo

heb je de werking van de thermostaat al gecontroleerd of die open gaat? en anders het koelsysteem afpersen en dan een dag zo laten staan. kijken of hij druk verliest. eventueel na die tijd ff de oliestop er een klein beetje uitdraaien om te kijken of er waten bij de olie komt

Vex (0) PRO, 16 jaar geleden

ik heb kulas afgenomen en zie dat koppakking defect was aan achterzijde ook één schroef waarmee kulas vast zit was verroest, ik ga kulas nu laten rivizeren + nieuwe koppakking en thermostaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.