Toyota Land Cruiser 70: voorasrevisie toyota landcruiser in afrika

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 6cil.

Ik ga d.v. november naar Guinee west afrika en hoop daar als vrijwilliger heen te gaan om een wagenpark te onderhouden/reviseren wie heeft voor mij een copie uit een handboek of cd met daarop eventuele specifieke handelingen etc. om een vooras van deze auto te reviseren.
Indienmogelijk ook voor een lj79 een copie van de transfer/tussenbak om deze te reviseren.

Alvast reuze bedankt,

keesoosterwijk

Geplaatst door keesoosterwijk (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Thijs11395 (0) PRO, 16 jaar geleden

Kees,

Wellicht vind je wat op http://www.buschtaxi.org/ (Duits- en Engelstalig). Ik geloof dat deze uitgebreide site goed aangeschreven staat.

Succes met de missie, Thijs

geertsje (0) PRO, 16 jaar geleden

Denk ook aan de keeringen vervangen in de vooras .de beide aansluitflenzen op de vooras willen nog wel een s tuk gaan ,vertanding slaat door

succes

chiel007 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik vind dit een heel mooi initiatief en wil best kijken voor wat documentatie.
Copie van wp manuals

Kan ook voor onderdelen zorgen,wij exporteren veel naar West Africa.

Interesse mail mij dan even.

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Thijs, Geertsje en Machiel; Bedankt namens mijn broer Kees voor de link(buschtaxi) goed bruikbaar, tip keerringen vooras en het aanbod wp manual.
Hij is vandaag vertrokken voor een maand en het zou e.v.t. mooi zijn als er nog wat extra info zou zijn v.w.b. de lj79. Dit kan dan e.v.t. meegestuurd worden a.s. maandag met de onderdelen die daar nodig zijn.(Machiel bedankt voor het aanbod, maar dit verzorgd de organisatie)
e-mail thijsoosterwijk@hotmail.com (ps vermeld bij onderwerp africa)

Nogmaals vriendelijk bedankt voor jullie inbreng Groet Thijs oosterwijk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.