Toyota Land Cruiser: Inleer procedure nieuwe sleutels

Bouwjaar: 2006

Wij hebben nog maar 1 sleutel(zwarte) van een Prado LJ120, waarvoor wij 2 nieuwe sleutels hebbenbij laten maken.Nu heb ik vernomen dat deze in geleerd moeten worden, maar kan nergens deze procedure vinden, heeft iemand van jullie een suggestie om dit op te lossen.

Veel dank van een besuurder in Africa.

chiel007

Geplaatst door chiel007 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

KMK-Cars (0) PRO, 16 jaar geleden

Beste,

Je hebt alle sinds nog 1 grijze sleutel nodig, om de transponder in de nieuwe zwarte sleutel te programmeren. De procedure om dit uit te voeren is normaal te vinden in autodata. Maar bijvoorbeeld om de centrale vergrendeling te programmeren is er ook zo'n procedure, daarvoor ben ik zelf ook nog opzoek voor een corolla.

daanje (0), 16 jaar geleden

Hallo

De grijze sleutel is een zo genoemde sub sleutel is niet nodig bij programeeren , de zwarte sleutel is een master sleutel deze moet aan wezig zijn zonder de master sleutel is het niet mogelijk om een nieuwe sleutel te programeren.

ik ben zelf werkzaam bij een toyota dealer. ik zal morgen kijken voor de in leer procedure van de transponder en afstand bediening.

Mvg Daan

KMK-Cars (0) PRO, 16 jaar geleden

Inderdaad, excuseer mij, i.p.v. grijze sleutel bedoelde ik, dat je allesinds nog 1 zwarte sleutel moest hebben.

Beste Daanje, is het mogelijk ook de procedure te vinden voor een Corolla 1.4 VVTi van bwj2000 ? Dit om de sleutel te programmeren voor centrale vergrendeling. Transponder is al gelukt.

Vriendelijke Groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.