Toyota Corolla: dynamo

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 xli

hallo,,

ik heb toyota corolla uit 1990.. ik heb er heel wat geluid in liggen.. maar het probleem is nu ik heb een zwaardere dynamo nodig voor mijn accu.
de dynamo voor deze auto heeft maar 2 ophang punten en ik kan nergens op internet een dynamo vinden met een laadstroom van 70 amp voor deze auto.

kan ik dit oplossen door misschien een originele 2de dynamo en in te zetten en dan een grotere riem erop leggen of zou ik een niet passende dynamo met 4 ophang punten passend kunnen maken voor mijn auto..

mvg Tommie

Tigra-Tommie

Geplaatst door Tigra-Tommie (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 10 jaar geleden

Tommie ga naar een goede automaterialenzaak. Die hebben de juiste documentatie. Een tweede dynamo erbij monteren is onzin, en bovendien geen ruimte voor.

Tigra-Tommie (0), 10 jaar geleden

oke ruimte heb ik in ieder geval genoeg dus het zou opzich wel gaan maar is best veel werk.. maar vroeg het me gewoon af of het wel kon..

bedankt zover..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.