Toyota Yaris: geen vermogen yaris

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 16v vvti

Goedendag allemaal,

Heb hier hier een yaris die even goed loopt en dan slaat hij af of loopt heel rustig met geen vermogen. je kunt dan ook niet wegrijden. heb lmm nagekeken , lambdasensoren bekeken en schoongemaakt. vaccuum check alles goed. heb de auto pas gekeurd en alles was toen goed daarna is er weinig tot niks mee gereden. en in eens geen vermogen meer onder het rijden.

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

robbie f (0) PRO, 14 jaar geleden

hey hallo

vermoedelijk de vvtpoulie op de nokkenas die vast zit en versleten is. hou oud is de olie?

als je ophet vvt regelventiel 12v aansluit dan hoort de motor af te slaan. doet hij dat niet dan zit je vvtpoulie vast op 1 punt en is dat dus het probleem.

Mvg Robbie F

apalracer (0) PRO, 14 jaar geleden

maar hij slaat dus zelf af na enkele seconden. is het dan nog de vvtpoulie ???

mvgr

robbie f (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=apalracer]maar hij slaat dus zelf af na enkele seconden. is het dan nog de vvtpoulie ???

mvgr[/quote]
kan heel goed, hoe is het brandstof niveau? want ook heb ik een keer mee gemaakt dat de meter 3/4 aangaf en dat er nog geen haast geen druppel in zat, gooi er eerst eens 10 liter brandstof bij.

Mvg robbie F

apalracer (0) PRO, 14 jaar geleden

verhipt er zat idd geen brandstof in terwijl hij het wel aan gaf. brandstof er in en hij loopt weer. dank je wel voor het mee denken

mvgr

Renzo (0) PRO, 14 jaar geleden

Als dat de oorzaak was heb je een grote kans dat je tankvlotter van de pomp is gevallen en schuin in de tank hangt. Wordt de achterbank vaak verschoven/neer geklapt?

robbie f (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=apalracer]verhipt er zat idd geen brandstof in terwijl hij het wel aan gaf. brandstof er in en hij loopt weer. dank je wel voor het mee denken

mvgr[/quote]
bedankt voor je feedback. altijd leuk zulke storingen haha. zelf heb ik er ooit 2 dagen naar gezocht haha.

Mvg Robbie F

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.