Toyota Yaris: Lampje van de side-airbag blijft knipperen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Lampje van de zij-airbag (in de stoel) blijft knipperen. Stekkerverbinding onder de stoel doorgesoldeerd en daarna lampje 2 dagen uit geweest. daarna opnieuw laten uitlezen en wissen en na 3 dagen weer gaan branden. Wie heeft een idee wat het probleem is?? Mvg Leon

Autobedrijf Küpper

Geplaatst door Autobedrijf Küpper (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

eddyarc (100), 14 jaar geleden

slecht contakt in de bedrading in de stoel of de bedrading naar de stoel kun je mischien uitmeten door bepaalde delen af tekoppelen en te proberen
eerst meet je de waarde van de weerstand van de airbag dan vervang je de airbag door een weerstand van die waarde en test het enkele dagen blijft de fout weg dan weet je dat de fout in de stoel zit komt ze terug moet je de bedrading in de wagen gaan nakijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.