Toyota Auris: Handrem afstellen

Hallo
Ik wil de handrem afstellen van een auris.
Ik heb onder de handrem de stelmoertjes aan gedraaid maar ik kan de auto nog steeds niet op de handrem zetten. Handrem hendel staat nu helemaal achterover. Kijk ik bij de remmen onder de auto gebeurt er weinig als je de handrem aantrekt en weer loslaat. Volgens mij is daar niks af te stellen. Wie weet raad.

Groeten Karel.

karel70

Geplaatst door karel70 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Auris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1400) PRO, 5 jaar geleden

Trommel of schijven ?

karel70 (0), 5 jaar geleden

Schijfremmen.

kaleido 1 (1400) PRO, 5 jaar geleden

Oké je ziet de heveltjes niet bewegen op remklauwen achter , de heveltjes staan wel op de aanslag , als dat zo is verdenk ik een kabelbreuk of iets dergelijks.

karel70 (0), 5 jaar geleden

Goed , ga ik dat controleren.
Bedankt.

karel70 (0), 5 jaar geleden

Het heeft even geduurd, maar we zijn er uit. Remblokken vervangen en handrem deed nog steeds niks. Als je bij de rem zelf keek kwam hij niet meer vrij. Bleef hangen zeg maar. Conclusie remklauwen vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Auris of stel zelf een nieuwe vraag.