Toyota Avensis: Happende Koppeling???

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo, Ik heb sinds ik een nieuwe koppeling heb laten plaatsen in het begin en nu met enige regelmaat het gevoel dat het net is of mijn koppeling hapt/stuitert en dit alleen in zijn eerste versnelling.

Soms bij wegrijden en soms als je al in beweging bent. het klappert dan ook behoorlijk voor in de auto en lijkt de motor ook soms te gaan pingelen. Dealer weet nog geen oplossing aan te dragen zij hebben het nog niet live kunnen ondervinden

Wie heeft hier een idee over (ps. heb jarenlang rijles gegeven dus ik weet wel hoe ik moet wegrijden uit stilstand enz.) alvast bedankt voor het meedenken

DVL

Geplaatst door DVL (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Picnic8956 (0), 17 jaar geleden

Dit heb ik met een carine E 2.0 GLI gehad. De dealer gaf aan dat dir door de wiellagers zou komen, ik had er ook last van als ik reed en met het laten opkomen hapte deze. Een ander dealer gaf aan de de platen krom zouden zijn! Na lang aandringen en bij de dealer, hebben ze de boel gedemonteerd en de plaat was behoorlijk krom. nadat er weer een nieuwe ingezet was, reed de wagen weer perfect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.