Toyota 0: iq bonkt

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

hallo allemaal.ik ben sinds kort in het bezit van een toyota iq.is prima auto,alleen merk ik dat hij een bonkend geluid maakt als je over klinkers(straat) rijdt.auto is 1 jaar oud en heeft 5000 km gereden.heeft iemand hier ook ervaring mee,en weet iemand wat ik hier aan kan doen.bij garage hebben ze centrale moer op veerpoten aangedraaid,maar tevergeefs.ik zelf denk aan stabilisator rubbers,maar kan dat al na een jaar?

dave1250

Geplaatst door dave1250 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Was die garage een dealer? Want je hebt gewoon garantie natuurlijk.

dave1250 (0), 14 jaar geleden

ja was een toyota dealer.hebben er naar gekeken,en hebben de veerpoot aangedraaid.hun dachten dat het dat was,maar dus niet. tuurlijk kan ik terug gaan,maar ik probeer het eerst zo.misschien is het een kleinigheid en kan ik het zelf oplossen.ik vind het probleem niet zo erg,als ik maar weet wat het is. ik hoop dat iemand op dit forum dit fenomeen kent,en weet waar het aan ligt

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Garantie betekent dat het probleem op het bordje van de dealer ligt. Terug gaan en om een oplossing van het probleem vragen.
Maak een proefrit met een monteur en laat hem het geluid horen.

dave1250 (0), 14 jaar geleden

nog steeds niemand die ook deze ervaring heeft met bonkende schokbrekers?? kan het aan het koude weer liggen en de olie in de schokbrekers??

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Dave

Lees het bericht van Oldford, daar moet de oplossing wegkomen.

Gr. paul

demonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb je al op het iQ-forum gekeken? Misschien is het daar bekend. Als er sprake is van een mankement, moet je dealer het gratis oplossen voor je.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota 0 of stel zelf een nieuwe vraag.