Toyota Celica: Kloppend geluid in de voortrein

Bouwjaar: 1991, Motorcode: 2.0 16V

Wij willen 2e hands Celica kopen maar bij de proefrit hoorde wij een redelijk duidelijk constant "kloppend " geluid in de voortrein, de verkoper dacht dat het kwam door het plaatsen van de nieuwe voorbanden en het daarmee samenhangende uitlijnen, maar volgens mij voel je slecht uitlijnen alleen maar en hoor je dat niet??
Wie kan mij meer info geven.

bedankt,
Janus

janus

Geplaatst door janus (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Celica? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ronnie34 (0), 17 jaar geleden

Janus,

Nogal vaag die omschrijving van het geluid, kan ik niks uit opmaken. Maar ook een Celica doet zijn werk in stilte, dus is iets aan de hand. Die verkoper mag blij zijn dat zijn naam niet Pinokio is, ik zeg maar zo dat hij van verzekeren misschien meer verstand heeft.

Kortom de garage lost het euvel op, maar ik denk dat het beter is om deze auto te vergeten en een andere Celica te zoeken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Celica of stel zelf een nieuwe vraag.