Toyota Celica: DGi installatie toyota celica

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: VVTi

Heb over 't laatst gas in mijn celica laten leggen bij een officiële toyota-dealer. Nu had de toyota-dealer mij gezegd dat dit niet zoveel kwaad kon zolang ik rustig reed en mijn kleppen om de 20000km terug afstelde. Nu zou ik eens willen weten wat een onafhankelijk persoon zegt of dit schadelijk is voor de auto of niet.
alvast bedankt voor dit te lezen

ruben franssen

Geplaatst door ruben franssen (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Celica? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

s.metin (0), 17 jaar geleden

Over het algemeen wordt het niet aangeraden om lpg/g3 installatie in VVTi blokken te installeren. De kleppen/zittingen wodt warmer dan op lpg, tevens bevat lpg geen toevoegingen welk voor de smering zorgt van de kleppen. Benzine heeft dat wel.
De laatste tijd wordt er steeds meer gebruik gemaakt van FLASH LUBE klepsmeer systeem. Het is eenvoudig product welk bij elke lpg-installateur te koop is. incl montage kost het 70 - 100 euro. Hiermee wordt de levensduur van de kleppen verlengd. .. moet je maar eens naar informeren..

ronnie34 (0), 17 jaar geleden

Ik wens je veel succes met de LPG installatie. Ik heb het vermoeden dat alle besparingen die je eventueel zou kunnen behalen, er na pakweg 100.000 km nodig zijn om het motorblok te reviseren.
Vraagje : heb je al eens gebelt met Toyota importeur Louwman en Parqui in Raamsdonkveer over deze kwestie?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Celica of stel zelf een nieuwe vraag.