Toyota Yaris 2000: Koppeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1SZ-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

Ik heb een nieuwe koppeling set geïnstalleerd in mijn yaris uit 2000 handgeschakeld. Echter nu kan ik wel gewoon schakelen met de auto maar elke keer als ik de koppeling in trap begint het pedaal te vibreren en ik hoor een bonkend geluid op het moment dat ik de koppeling weer oplaad komen en hij staat in de versnelling is het geluid en de vibratie meteen weer weg. Ik weet niet wat er niet goed is gegaan heeft iemand een idee?

YarisToyota

Geplaatst door YarisToyota , lid sinds 6 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harry4203 PRO, 5 maanden geleden

Of het druklager zit niet goed, de drukgroep misschien niet zorgvuldig kruislinks vastgezet waardoor deze nu krom is, of een inferieur set. Wat voor merk heb je gemonteerd? Huls waarover het druklager beweegt was ook onbeschadigd?

YarisToyota, 5 maanden geleden

Vermoedelijk was het het de druklager die misschien in de verkeerde start positie gestaan heeft omdat ik de koppeling misschien in heb getrapt zonder dat alles in elkaar zat de versnelling en krukas. Ene op het andere moment na wat rondrijden was het probleem verholpen

YarisToyota, 5 maanden geleden

Bedankt voor het meedenken in ieder geval en voor de reactie. Dat scheelt wel even wat tijd nu ik niet alles opnieuw open hoef te maken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.