Toyota Camry: Kreunende Camry

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

Bij optrekken en langzaam rijden hoor ik links voor een kreunend geluid. Ik herinner mij een opmerking op een Amerikaans forum (kan ik niet meer terugvinden) dat het de bevestiging van de veerpoot is. Iets met een schaal waar de veerpoot in zit. Ik merk tijdens het rijden geen verschil, geen speling oid. Wat kan het zijn?

hjstam

Geplaatst door hjstam (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Camry? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 14 jaar geleden

Beste,

Je hebt dus gecontroleerd op speling, los zittende delen etc. Niets gevonden.
Dan denk ik aan een uitgedroogd rubber bovenin je veerpoot, gebeurt vaker omdat door de droogte en warmte dit rubber kan knarsen, en volgens jouw ook kreunen.
Kan niet echt kwaad, maar het zal wel irriteren. (laat) dan het bovenste lager vernieuwen.

Gr. Ralf

hjstam (0), 14 jaar geleden

Bedankt Ralf, ik herinner mij idd dat er sprake was van een verdroogd rubber. Ik laat er naar kijken.

Cees1573 (0), 14 jaar geleden

Ik heb dit ook gehad. Het probleem is dat de vulcanisatie verbinding los zit. Zelfs gedemonteerd merk je dat niet meteen, maar nadat er een nieuw bovenlager gemonteerd was, was het probleem wel weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Camry of stel zelf een nieuwe vraag.