Toyota Yaris: Laag toerental Yaris

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000

Codelampje brand, auto heeft een toerental van 500 rpm. Luchtmassameter schoongemaakt, probleem niet opgelost. Nieuwe gekocht, erop gezet toerental exakt hetzelfde, lampje brande nog, accu losgekoppeld en oke lampje is uit. Ik weet niet wat het toerental van zo een ding moet zijn maar ik vind het laag, wil niet zeggen dat dit niet normaal is. Bij de dealer geweest en de computer gaf aan dat het de lucht massa meter was, maar die is dus nu vernieuwd, met nog steeds dit lage toerental.

Evo zes

Geplaatst door Evo zes (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (105) PRO, 12 jaar geleden

begin eens met de auto uitlezen. Je kunt zo nog honderde euros uit geven en het probleem nog aanwezig.

Evo zes (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor de reaktie. Echter, hier ben ik mee begonnen, (met uitlezen) en daar kwam de L.M. Meter als boosdoener naar voren. Echter, met de nieuwe heeft hij ook een laag toerental, en dat vind ik vreemd. Echter vandaag wat km s gereden met de auto, en het lampje blijft nu wel uit. Maar ik vind dat toerental laag is, misschien is dit wel MIJN fout.
Groet.

daandc (0) PRO, 12 jaar geleden

Valt op zich wel mee!!

zeker als de motor warm is en de motor mooi rond loopt dan is er geen reden om je zorgen te maken.

Waar heb je de toeren dan op afgelezen op het instrumentenpaneel.

Deze is niet helemaal zuiver met een eobd tester op real time waarden is betrouwbaarder .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.