Toyota Corolla: lampje motor regeling

Bouwjaar: 2000

lampje motorregeling brand soms. auto loopt goed .storing uitgelezen code 170.(injectie begin regeling) dit is een psa 1,9 dieselmotor. heeft iemand hier ervaring mee.

vtr123

Geplaatst door vtr123 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Erwin2937 (0), 18 jaar geleden

Mijn Corolla met PSA motor laat soms zijn lampje ook branden. Ik kan de storing wel niet uitlezen, maar soms floept het lampje aan als ik aan het rijden ben, en als ik de motor afzet, en na enkele seconden weer start is het lampje uit. Soms heeft hij er weken of maanden geen last van, maar soms meermaals per dag. Vooral tijdens de koude periode van januari/februari had hij het dikwijls. Nu heeft hij het veel minder. Is dit hetzelfde probleem als bij U ? Heeft U een oorzaak gevonden ? Thanks,

Erwin.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.