Toyota Yaris 2004: mmt/automaat

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 1SZ-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 48

wie kan me helpen of goed advies geven.
ik heb een defect aan de mmt van yaris 2004. de dealer zegt dat de mmt ecu (8953052091) in iedergeval kapot is omdat er geen contact mee gemaakt kan worden. daarna kan hij pas kijken of er meer aan de hand is met de actuator of koppeling. de ecu gaat 1500 euro kosten en dan kan een koppeling ook nog zomaar 2000 euro gaan kosten. dat is de hele auto niet waard. op sloop is nergens een mmt ecu te vinden.

Wie kan me helpen !!!!

twannies

Geplaatst door twannies (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 3 jaar geleden

Hoe is geconstateerd dat hij stuk is , geen zekering defect?

    de dealer kan er geen connectie meer mee krijgen. maar het rare is dat je er smorgens nog ongeveer 1 km mee kan rijden en dan laat de computer de koppeling niet meer los. de actuator is wel ok want als je contact aan en uit zet bediend de koppeling wel - twannies (0), 3 jaar geleden

twannies (0), 3 jaar geleden

de dealer kan er geen connectie meer mee krijgen. maar het rare is dat je er smorgens nog ongeveer 1 km mee kan rijden en dan laat de computer de koppeling niet meer los. de actuator is wel ok want als je contact aan en uit zet bediend de koppeling wel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.