Toyota Yaris: motor Toyota Yaris ( 1.0) pruttelt stationair

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

In juni '09 heb ik een tweedehands Toyota Yaris ( uit 2001) gekocht. Vorige week begon het lampje van de olie te branden en ben ik naar mijn eigen garage gegaan voor controle. Zij vonden de motor stationair erg pruttelen. Bovendien zat er heel oude olie in, waardoor ze vermoeden dat de auto nooit goed is onderhouden. Overigens vond ik de motor de laatste week ook wel wat meer geluid maken.
Ze hoopten dat door olie te verversen, het pruttelen over zou zijn. Dat is helaas niet zo. Het lampje brandt weliswaar niet meer. Overigens doet de motor het prima en hoor je niets wanneer hij op volle toeren draait. Volgens mijn garage moet er nu toch een nieuwe motor in.
Heeft iemand enig idee wat ik nog zou kunnen doen of waar het aan zou kunnen liggen.

Dank jullie alleen alvast voor de bijdrage!!

Groet, Thea

Thea

Geplaatst door Thea (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (320) PRO, 14 jaar geleden

Topic in juiste rubriek gezet door moderator.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.