Toyota HiAce 2009: Motorprobleem

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2KD-FTV, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 70

Onze Hiace gebruikt koelvloeistof. Tevens gaat het motoroliepeil omhoog. Motor stationair laten draaien zonder radiatordop. Uit het Koelsysteem blijft regelmatig een luchtbel ontsnappen. Wanneer de motor op bedrijfstemp is en we de olievuldop los draaien komt er uitlaatgas uit de kleppendeksel. Eerder is al een fikse koelvloeistoflekkage geweest tijdens een rit. Er was vermogensverlies en de wagen rookte hevig. Wagen even laten staan en daarna reed hij weer. Deze weer vermogensverlies en het lampje v/h motormanagment ging branden. Is het een euvel dat de cilinderkop scheurt van dit model waardoor mogelijk bovenstaande problemen ontstaan?

Ron6181

Geplaatst door Ron6181 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota HiAce? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (980) PRO, 4 jaar geleden

Heb je door gereden zonder koelvloeistof ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota HiAce of stel zelf een nieuwe vraag.