Toyota Aygo 2010: Niet aanslaan van de motor

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1KR-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

Bedankt voor je reactie.
Hoe kan ik het krukas signaal controleren?

nisje

Geplaatst door nisje (0) PRO , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Aygo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (990) PRO, 2 jaar geleden

Met een scoop.

check

Beste antwoord, geplaatst door nisje (0) PRO, 2 jaar geleden

Inmiddels de oplossing gevonden van het probleem. Krukassensor en nokkenassensor vervangen, maar helaas zonder resultaat. het probleem was een losse draad, die onder het luchtfilterhuis uit de kabelbundel komt. De kleur bruin en wit met zwarte streep. De bruine zat vast een een massa oog. De wit met zwarte streep kwam ik achter, was nergens meer aan verbonden. Was helaas ook niet te zien waar aan die vast hoorde, ook niet na verwijdering van klepdeksel. Na het demonteren van de bruine kabel was te zien dat ook de wit met zwart hier aan had vast gezeten. Nieuw kabeloog aan beide draden gemaakt en vast gezet met M6 boutje. Na het starten liep de motor gelijk als een zonnetje. Iedereen die er over heeft nagedacht bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Aygo of stel zelf een nieuwe vraag.