Toyota LAND CRUISER 3.0 D-4D 5-DRS SX ATM SRB: niet lopen/starten

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2997

beste heren.

goedenavond ik heb hier een probleem met een toyoytA LANDCRUISER. deze auto is binnen gebracht door een vriendelijke boer met het nieuws hij start niet meer. na meten en kijken kwam mijn collega der niet uit en kreeg ik hem in mijn bak.

nu net mee bezig geweest na starten op remmenreiniger heeft hij een kwartier gelopen op 1800 toeren (remmenreiniger alleen voor het starten daarna op zijn eigen kracht) ik was te lui om het gas pedaal ingedrukt te houden ik heb het pedaal niet vol gas gehouden maar een rustige 1500 a 2000 toeren

nu wel een foutcode-- large feulleak detected (uitgelezen testkast Toyota)


nu is bij dezen auto een retoer moeilijk te meten omdat de retoer onder de kleppendeksel zit weet iemand hier iets over. verder had mijn collega het idee dat het de hogedruk pomp is dit lijkt me niet omdat als ik van 2000 toeren vol gas geef hij direckt oppakt.


graag jullie tips wat te doen


groetjes thom kuijpers.

Thom1990

Geplaatst door Thom1990 (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arjankempeneers (0) PRO, 7 jaar geleden

Wat is de raildruk tijdens het niet aanslaan? Kun je de gezamenlijke retour misschien bekijken of er (te)veel brandstof retour gaat. Of een probleem met drukregelklep

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.