Toyota MR 2 2000: onduidelijke melding Lambda sonde

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1ZZ-FE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 103

Laatste maand terugkerend motormanagement lampje, uitlezen levert melding vanaf lambda sonde op (echter geen duidelijke/verdere specificatie). Katalysator en sondes zijn nog geen 5 jaar geleden vervangen.
Wat O wat...?

carvingjacco

Geplaatst door carvingjacco (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota MR 2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

Wat is exact de tekst van de foutcode en wat is het nummer van de foutcode?

    Dat antwoord moet ik je helaas schuldig blijven.
    Eerste keer lampje is ruim een jaar geleden, tweede keer een kleine maand geleden en derde keer vorige week.
    Wat mij verteld is door de garage:
    Die eerste 2 zijn uitgelezen zonder resultaat. De laatste vorige week gaf dan wel een melding vanaf de sondes + die 2 in de historie.
    Het kan niet direct heel veel zeggend zijn aldus de garage en we hebben een gesprek gehad over welke benzine te tanken e.d.
    Een maandje geleden had ik er al zo een flesje voor in de brandstoftank ingegooid toen die leeg was en getankt met E5 (ipv die E10).
    Ik dacht gisteren, zal eens een keer een langere reis maken wie weet scheelt dat. Maar na een stop (na ongeveer 200 km.) ging het lampje gewoon weer aan na starten.
    Heb hem nu ook volgetankt met V-power. Meer kan ik zelf niet doen als "leek"... - carvingjacco (0), 3 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota MR 2 of stel zelf een nieuwe vraag.