Toyota Auris 2008: Probleem

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1ZR-FE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 91

Beste lezer,
Ik ben in het bezit van een Toyota Auris uit 2008, automaat.
Zodra ik een beetje hard rij, goeie optrek of op een dag veel toeren heb gemaakt dan reageert de automaat schakel uit het niets tijdens het rijden niet meer.
De motor slaat niet af, alleen reageert de automaat schakel niet meer. Al schakel je naar R of D hij doet niks meer. Dan moet ik de auto uitzetten, dit laat ik dan 5 tot 10 minuten uit. Wanneer ik na paar minuten de auto start dan start deze weer normaal en reageert de schakel weer normaal. De ene keer lukt het na 5 minuten al en de andere keer pas na 10 minuten. Ik heb de auto laten uitlezen door een goeie garage in Rijswijk. Deze geeft aan niets geconstateerd te hebben. En geeft ook aan dat er geen olie of iets anders zomaar bijgevuld kan worden bij deze automaat. En verder is er geen raad of advies voor me. Wie o wie kan mij hiermee helpen.

gefrustreerde

Geplaatst door gefrustreerde , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Auris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Kunnen die ook de automaat uit lezen , zou anders eens bij de dealer langs gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Auris of stel zelf een nieuwe vraag.