Toyota Aygo 2006: Rammelende motor

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1KR-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

Hoi 👋🏻

Ik heb een niet heel lang geleden een Toyota Aygo uit 2006 aangeschaft met zo’n 190000 kilometers op de teller. Wanneer ik gas geef hoor ik de motor heel erg tikken. Ik vergelijk het een beetje met de tractor die bij ons om de hoek woont haha. Volgens de dealer is dit normaal omdat het een 3 cilinder motortje is.

Nu vraag ik mij af? In hoeverre is dit normaal?

Het klinkt een beetje zoals dit, maar het geluid is naar mijn idee niet te horen bij stilstand. Toen ik zojuist van de snelweg af reed en bij mijn parkeerplaats parkeerde en dus stil stond, hoorde ik het geluid niet.

https://youtu.be/eC2LbgNb0OE

Groeten!

110465_L

Geplaatst door 110465_L (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Aygo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

110465_L (0), 3 jaar geleden

Update: Het klinkt zoals dit: https://youtu.be/8HNl7nbIaVU

palaremzi_03 (0), 2 jaar geleden

Ik heb ook zelfde probleem nu. Heb u het al opgelost? Zo ja wat was de probleem.

Groeten....

    Hoi! Inmiddels een jaar verder en de auto rijdt nog steeds als een zonnetje. Hij is helemaal nagekeken en niks mis mee. Bijna al deze auto's maken dat geluid. Ik heb er ook meerdere voorbij horen komen :) Het hoort dus gewoon bij de auto. Groetjes! - 110465_L (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Aygo of stel zelf een nieuwe vraag.