Toyota RAV4 : Rav4 Is dit nog op te lossen?

°Het begon met de rubber van de deur die blijkbaar veel te groot was volgens de deur waardoor de rubber bij de nieuwe wagen erbijslingerde.
°Daarna piepen platteriem er werden nieuwe beugels plus nieuwe platte riem geplaats.
°Dan bij het dichtdoen alle deuren, sluiten alle portieren automatisch deuren zijn heel moeilijk terug te openen.
°Nazicht lawaai bij bocht naar rechts en verminderd vermogen. Geen oplossing gevonden.
°Alarm motorsturing vervangen pompje regeling brandstoftoevoer dieselpomp
°Voor het lawaai en het verminderde vermogen hebben ze dan het volledig huis met verwarming waar brandstoffilter op zit vervangen.Probleem niet opgelost.
Toen legden we ons probleem voor op het autosalon(bij technical support toyota) waar we doorverwezen werden.
°Dan werd de servopomp voor oplossen lawaai en verminderd vermogen vervangen. Geen resultaat.
°Nu moesten we de wagen twee weken missen ze gingen het eens grondig uitzoeken.We kregen de wagen terug zonder resulaat deden hem binnen met volle tank kregen hem zelf terug met lege tank.
°Daarna deden ze het voorstel om de wagen naar Brussel??????te laten doen daar zouden ze het probleem oplossen. De wagen kwam terug geluid was niet weg de wagen verbruikte nu 9 liter ipv 7 en had nog steeds geen vermogen. Ze hadden de klep bovenaan brandstofpomp om pomp onder druk te houden of zo vervangen.
°Daar wij dit danig beu werden gingen we eens polsen in nog maar een andere toyota garage daar hebben ze dan een dieselspoeling van de moter gedaan waardoor het verbruik terug normaal werd en de wagen iets meer vermogen kreeg. Maar helaas na enige tijd terug lawaai en weinig trekkracht. En vandaag kwam daar dan nog bij dat ik de wagen niet meer kon sluiten en als ik aan het rijden was alles open en toe ging is hier nog hoop voor de wagen is nu vier jaar oud en bracht ons nog niets dan weg en weer geloop naar garages en miserie.

Kris10

Geplaatst door Kris10 , lid sinds 14 jaar geleden

1 Reactie

Hans4040 PRO, 14 jaar geleden

Dit probleem is op problemcar niet op te lossen, omdat we hier geen consumentenzaken behandelen.
Wij verwijzen ook naar de dealer.

mvg,
moderator.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.